League One: The Valley, Lör 20/4 kl 16:00
Domare: D Middleton
Publik: 15 187

46, Dobson 23, Udoh

Sista hemmamatchen för säsongen 2023-24 blev oavgjort för Charlton.

Charlton tog emot Shrewsbury Town i sista hemmamatchen för säsongen. Swedish Addicks var representerade på The Valley denna match. Det var på förhand två lag utan tätkänning i toppen på tabellen men heller inte hotade av nedflyttning. Så 1-1 var kanske ett rättvist resultat med tanke på det. Det var en jämn match men Charlton hade lite mer bollinnehav. Men chanser fanns det gott om till båda lagen.
Shrewsbury tog ledningen i den 23:e minuten. Shrewsbury drev upp bollen på högerkanten. Inspel inåt som försvararna inte lyckas få undan utan bollen hamnade hos nigerianen Daniel Udoh som sköt in ledningsmålet.

Andra halvlek hann knappt börja innan Charlton kvitterade genom George Dobson. Efter spel på mittplan fick Connor Wickham  bollen och spelade den framåt till en i full fart löpande Dobson. Han var kylig när han rundade målvakten som slängde sig och rullade sedan in bollen i öppet mål. Hemmafansen njöt i solen och kände kanske att en vinst var nära.

Men det blev inga fler mål i matchen. 14 matcher utan förlust nu för Charlton. Även om det tyvärr inte blev vinst så tycker jag det är väldigt imponerande!

En match kvar för säsongen och det är borta mot Wycombe Wonders nästa lördag!