Matchrapport Charlton - Bolton

League One: The Valley, Lör 28 Okt kl 16:00
Resultat:
0 - 2  (0 - 2)
Domare:
Geoff Eltringham
Publik: 14 343
 

                     16. Williams 
21. Charles

Två lag med bra hemma- respektive bortaform drabbade samman på the Valley på lördagen vilket tyvärr för Charltons del innebar att den fina hemmasviten bröts medan Bolton relativt enkelt kunde utöka sin bortasvit med en tredje raka bortaseger.  

Med tanke på Charltons fina form fanns det ändå förhoppningar att kunna sno åt sig åtminstone en poäng mot det innan matchen frjärdeplacerade Bolton. Till och med Göteborgs-Postens tipsexpert trodde på Charlton och valde att inte ens gardera Bolton på sitt tipsförslag. Med lite koll på League One kan jag själv tycka att det var ett väldigt offensivt tips så det fick bli en "gubbe" på match tretton, ettan för hjärtat och tvåan för sannolikheten.

Sannolikheten visade sig redan i 16:e minuten då gästernas Williams tilläts sikta och slå en fint skruvad vänster förbi åtta Charlton-spelare, otagbart förbi Maynard-Brewer och genast en uppförsbacke för Charlton. Tyvärr lyckades inte Charlton samla sig särskilt mycket innan det var dags igen, den här gången lyckades Charles navigera sig rätt i hönsgården och kunde efter lite fipplande av Charlton-försvaret trycka in 0-2. 

69 minuters plåga kvar och tyvärr lyckas inte Charlton få till några riktigt bra chanser till en reducering. Man brukar ju säga att en serie aldrig ljuger och det blir tydligt att när man ställs mot de bätte lagen krävs det långt mycket mer för att få bollen i mål och tyvärr så är inte Charlton där, i alla fall inte idag. 

Vi får hopps att Charlton kan repa sig och mobilisera ny kraft i den svåra bortamatchen mot ett formstarkt Wigan redan på tisdagen. C O Y R!

Laguppställning Hemmalag

Maynard-Brewer

Watson
Hector
Jones
Thomas (65) 

Fraser (58) 
Dobson

Campbell
Pereira Camará (65) 
Blackett-Taylor

May
                                 
Ness
Leaburn (65)
Kirk
Watson (58)
Tedic
Asiimwe (65)
Walker

Laguppställning Bortalag

Baxter

Jones
Almeida Santos
Toal

Sheehan

Dacres-Cogley
Thomason (75) 
Morley
Williams

Charles (78) 
Adeboyejo (71)
                                           
Iredale
Bödvarsson (71)
Nlundulu (78)
Forrester
Maghoma (75)
Jerome
Hutchinson

Artikeln skriven av Lars Altus, 2023-10-30, 21:30