League One: Toughsheet Community Stadium, Lör 17 Feb kl 16:00

19, Adeboyejo 22, Small
51, Maghoma 40, Jones
71, Bödvarsson 61, Kanu

Oavgjort mot topplaget Bolton - vänder det nu för Charlton?

Efter en överraskande bra start från Addicks sida, med åtmintone två halvchanser, tog hemmalaget ledningen i 19:e minuten genom Victor Adeboyejo, som tog vara på ett inlägg från West Bromwich lånet Zac Ashworth. Hemmaglädjen varade inte länge, debuterande Thierry Small, kunde stöta in kvitteringen från nära håll tre minuter senare. Charlton fortsatte sedan att trycka på och fem minuter före paus kunde bortalaget ta ledningen. Efter en kort hörna, spelade lagkapten Dobson in bollen i boxen och en alert Lloyd Jones överlistade hemmakeepern Joel Coleman

Andra halvlek dominerades av Bolton och efter sex minuter av halvleken avslutade Paris Maghoma ett hemmaanfall med att elegant skruva in bollen i Isteds övre vänstra hörn. Charlton gav inte upp, trots Boltonövertag i bollinnehav, tog Charlton ledningen på nytt (2 - 3), målskytt: Daniel Kanu. Hemmalaget visade dock styrka i matchminut 71 då den isländske mångfaldiga landslagsspelaren, Jón Bödvarsson, fastställde slutresultatet till 3-3, från nära håll.

Charltons manager, Nathan Jones,  var nöjd med sitt lags anfallsspel, efter det oavgjorda resultatet.
Vi var verkligen värda poängen och med lite tur hade vi vunnit matchen efter Chuks Anekes chans i slutet av drabbningen, sa Jones i intervjun i Charlton TV.
"Nästa steg, fortsatte han, är att förvandla en poäng till tre: "Vi visar att vi inte förlorar matcher men nu måste vi börja vinna matcher."
Jones var särskilt förtjust över prestationerna från de två spelarna från de egna leden: Daniel Kanu och Karoy Anderson, 18 resp. 19 år. Han var också nöjd med debutanten, ytterbacken Thierry Small, som trots en skakig start, bidrog med 1-1 målet.

Nästa match för Charlton är hemma på The Valley mot serieledande Portsmouth lördag 24 feb.