Inför matchen Charlton - Oxford

League One: Kassam Stadium, Lör 26 aug kl 16:00

Efter tre raka förluster, mot motstånd som inte borde vara omöjliga för Charlton, är det dags för säsongens femte ligamatch mot ett Oxford som gjort en motsatt resa jämfört med Charlton med tre raka vinster sedan premiärförlusten mot Cambridge.  

Efter raset mot Port Vale var Holden "a little bit disappointed" vilket väl minst sagt är ett understatement hos oss supportrar. För att inge lite hopp hos samma skara fick han pliktskyldigt säga att veckan utan matcher var ett perfekt tillfälle att förberda sig inför matchen mot Oxford på lördagen. Nåväl, vi får väl se vilka mirakel Holden kan göra ute på Sparrows Lane under veckan och hoppas att Charlton kommer väl förberedda inför drabbningen på Kassam Stadium.

Motståndarna Oxford har haft vind i seglen sedan premiärförlusten mot Cambridge där målfarlige Mark Harris haft bra utdelning med tre mål på de inledande fyra matcherna. Det vill till att Charlton har full koll i backlinjen för att undvika kostsamma misstag för att Charlton skall ta första segern borta mot Oxford i ligan sedan 1998!

När det gäller Charlton så får vi se om veckan gör truppen gott och om några skadade spelare kan återkomma samt att bl.a May fått blodad tand på målskyttet och vill leverera mer. Många matcher återstår och det är som alltid svårtippat i början på säsongen men statistiken talar till Oxfords fördel och kan vi få med oss en poäng från denna svåra bortamatch är det ett steg framåt. 

Trolig laguppställning

Maynard-Brewer 

Asiimwe
Jones
Hector
Edun

Dobson
Anderson
Jaiyesimi

Kanu
May
Blackett-Taylor

Artikeln skriven av Lars Altus, 2023-08-22, 23:30