Inför matchen Exeter - Charlton

League One: St James Park, fre 29 mars kl 16:00

Charlton reser till Exeter för lite långfredagsmatch. Utifrån tabelläge och form ser det ut att kunna bli en jämn drabbning.

Turen denna långfredag går de fyra-fem timmarna ner till Exeter, på gränsen till Dartmoor i natursköna Devon. Motståndet står Exeter City för, och spelplanen är anrika St James Park, där laget spelat sedan det grundades 1901. I nuläget ligger de precis ovanför Charlton i serien på 15:e plats, med två raka segrar (mot bottenlag). Förra mötet lagen emellan slutade med en klar vinst för Londongänget, då Alfie May gjorde två mål i en 4-1-seger. Får se om det blir lika lätt den här gången.

Managern Nathan Jones har gjort ett gott jobb med ett lag som nu är obesegrat de senaste åtta matcherna. Miles Leaburn och Chuks Aneke är fortfarande på skadelistan, liksom Lloyd Jones och Kayne Ramsay. Det ska dock inte hindra att man kan plocka poäng även mot Exeter. I takt med att säsongen börjar närma sig sitt slut vädrar de båda lagen morgonluft. Matematiskt är man dock inte i hamn ännu, så varje match känns fortfarande viktig. Förhoppningsvis leder Dobson och May laget vidare mot bevarad League One-status.
 

Trolig laguppställning

Isted

Edmonds-Green
Thomas
Gillesphey

T. Watson
Dobson
Coventry
Anderson
Small

Kanu
May

Artikeln skriven av N-M Lundsgård, 2024-03-29, 11:40