Inför matchen Charlton - Wycombe

League One: The Valley, Lör 23/9 kl. 16:00

Vi hoppas återigen på Appleton-effekten när Charlton tar emot Wycombe på hemmaplan. Hur kommer Appletons första match på The Valley att sluta?

Möbeltillverkarna från Wycombe kommer på besök i huvudstaden. Resan är inte så lång, så det bör komma bra med bortafans, det är faktiskt bara 15 mil.

Wycombe kommer med självförtroende då man har fem raka utan förlust i League One, varav fyra vinster. Formen är det alltså inget fel på och det innebär också att Matt Bloomfields lag ligger nia i tabellen, på samma poäng som sjätteplacerade Barnsley. Målet för Wycombe är att ta sig till play-off, och det ser alltså ganska bra ut nu. De var uppe i Championship och vände för några säsonger sedan.

Förra veckan vann Chairboys mot Blackpool på Adams Park, målen gjordes av Sam Vokes och vår tidigare akademispelare (2012-2015) Brandon Hanlan.

Charlton och Wycombe har mötts 11 gånger tidigare. Addicks har vunnit sex gånger, Chairboys tre gånger, och de resterande två har slutat oavgjort.

Charlton måste komma igång på riktigt, och det har ryktats att MP inte är så nöjd med fysiken i laget och har därför lagt in extra styrketimmar.
 

Hur kommer det att gå imorgon? Det är frågan. Jag tror på 1-1. 

Trolig laguppställning

Isted

Abankwah
Jones
Hector
Edun

C Campbell 
Dobson 
Anderson 

Leaburn 
May  
Blackett-Taylor

Artikeln skriven av Victor Eriksson, 2023-09-22, 15:00