Inför matchen Charlton - Cheltenham

League One: The Valley, Tis 28 nov kl 20:45

Efter lördagens kryss mot bottenlaget Carlisle inför ett antal starka Swedish Addicks är det under tisdagen dags för Charlton att ställas mot ytterligare ett bottenlag, Cheltenham, som haft otroligt svårt på bortaplan hittills under säsongen. Vi får se om Charlton kan mobilisera sig och ge sig själva möjligheten att hänga på topp sex i ligan. Just nu skiljer sju poäng upp till sjätteplatsen men med en seger på tisdag är det endast fyra pinnar som skiljer. 

Gästerna har lite samma story som Charlton där de bytt manager på grund av en dålig inledning av såsongen. Efter mangerbytet den 20:e september tog det dock drygt en månad innan man tog säsongens första seger. Dock har man på slutet spelat upp sig och i lördags tog man en tung skalp på hemmaplan då topplaget Oxford fick se sig besegrade. Svårt att veta om de är inne i en trend men det är verkligen upp till bevis om man skall snuva Charlton på tre poäng på tisdag.  

Utifrån rapporterna från Carlisle får Charlton försöka att vässa offensiven. Tittar vi på skytteligan i League One har via Alfie May på delad förstaplats i skytteligen med 12 strutar och vi har samtidigt vår assistkung Blacket-Taylor på tredje plats i League Ones assistliga. Vi får hoppas att Charlton kan leverera och att nämda herrar kan fortsätta leverera. Jag tror att vi kan kapa åt oss tre poäng i morgon! COYR!!
 

Trolig laguppställning

Maynard-Brewer

Watson
Hector
Jones
Edun

McGrandles
Dobson
Fraser

May
Leaburn
Blackett-Taylor

Artikeln skriven av Lars Altus, 2023-11-26, 20:55