Inför matchen Charlton - Barnsley

League One: The Valley, Lör 6 april kl 16:00

Imorgon på klassisk avsparkstid 16:00 får Charlton besök av Barnsley FC.
Kan Charlton förlänga sin fina svit som just nu är tio matcher utan förlust?

 

Inklämt mellan storstäderna Manchester, Leeds och Sheffield hittar vi staden Barnsley. Fotbollslaget Barnsley FC huserar just nu på en femte plats i ligan. Men formen är mer svårtydd. På de senaste sex matcherna har de två vinster, två oavgjorda och två förluster men vann på annandag påsk borta mot Burton med 1-3.
Barnsley coachas av skotten Neill Collins. Det är faktist bara hans andra klubb som huvudtränare. Den första var Tampa Bay Rowdies från staden St. Petersburg i USA. Ganska lustigt.

Förhoppningsvis kan Charlton göra en bättre match än mot Stevenage senast och få med sig alla poäng. Formen är ändå god. Tio matcher utan förlust är ett bra facit. Mot Stevenage skapade Charlton inte många chanser. Bäst i anfallet var Kanu så han startar förhoppningsvis på topp imorgon. Bakinson stärkte sina chanser att starta efter det fina inhoppet senast. Lagets meste målskytt Alfie May gjorde ingen bra insats senast och får kanske stå tillbaka. Men det är svårt att tippa då Nathan Jones laguttagningar är svårtippade.

Senast kom över 14000 personer till The Valley då Stevenage var på besök. Med bättre motstånd så tror jag att det nog kan bli några tusen till. Charlton behöver stöd från läktaren för att få med sig alla tre poäng och få lite mer luft till lagen som jagar bakom dem i tabellen. 

Trolig laguppställning

Isted

Edmonds-Green
Hector
Thomas


Watson
Dobson
Coventry
Small

Aneke
Bakinson
Kanu
 

Artikeln skriven av Adam Ahlberg, 2024-04-05, 17:00