Inför matchen Carlisle - Charlton

League One: Brunton Park, lör 25 nov kl. 16:00

Charlton har gjort det man ska i FA-cupen och FL Trophy. Nu är det ligadags igen, med ett besök hos bottenlaget Carlisle. Swedish Addicks är på plats!

Brunton Park är klassisk mark för Charlton. Ett ställe där man flera gånger sett till att ta sig upp ett snäpp i ligatabellen, inte minst 2012. Ett av få lag undertecknad sett på The Valley. Det är en lång resa upp till det som britterna anser vara kalla norden. För ett gäng tappra svenska Addicks är det en längre resa, men kanske mer i sidled eller nedåt. Just nedåt är också riktningen man ska kika i tabellen, då nyuppflyttade Carlisle befinner sig på 22:a plats i tabellen efter en rätt tuff start på säsongen.

Elfteplacerade Charlton har haft lite tid att stuva om och göra sig redo efter diverse cupäventyr, och med både Tayo Edun och Conor McGrandles tillbaka är truppen äntligen en smula bredare igen. Bland motståndarna hittar vi den sentida bekantingen Sam Lavelle i backlinjen. Förhoppningsvis känner anfallarna honom bättre än han känner dem.

Vi hoppas såklart alla att det blir en riktigt underhållande dag och match för er som gör den långa resan!

Trolig laguppställning

Maynard-Brewer

T. Watson
Hector
Jones
Edun

Dobson
May
L. Watson

T. Campbell
Leaburn
Blackett-Taylor
 

Artikeln skriven av N-M Lundsgård, 2023-11-25, 00:28