22, Luke Norris ( straff , mål ) 87, Chuks Aneke
Danny Rose ( straff , mål ) Sean Clare ( straff , mål )
Jake Forster-Caskey ( straff , mål )
Jesurun Rak-Sakyi ( straff , mål )
Chuks Aneke ( straff , mål )
Scorr Fraiser ( straff, mål )
Efter ett straffdrama vann Charlton bortamatchen mot Stevenage i ligacupens tredje omgång och nu får vi se vad som väntar i fjärde omgången !?
Tredje omgången av ligacupen och för Charltons del väntade Leauge 2 klubben Stevenage på bortaplan och för Charltons del blev det en typisk match som vi haft hela höstsäsongen.
Vi har 80% av bollinnehavet och trots detta skapar vi inte kattens skit, utan i stället är det då Stevenage som får en korrekt straff i 22:a minuten efter en hands och Luke Norris gör 1-0.
En riktig tråkig och dålig första halvlek som ingen lär komma i håg om några år !

Men Charlton fortsatte och spela fin fotboll, skapade ingenting, men mycket bollinnehav är ju den nya melodin och den fotboll nästan alla klubbar vill spela i dag, men för min del kan jag vara utan det !
Men sedan mitt i andra halvlek händer något när Charlton byter in Jake Forster-Caskey och Chuks Aneke, plötsligt börjar man spela lite snabbare och lite rakare och då skapar man också målchanser och supersub Chuks Aneke fixar också 1-1 i 87:e minuten.
Att så mycket kan hända när dessa två herrar kommer in är ju bra, men kanske också en svaghet för övriga lagets styrka och kvalitet, men Mr Aneke har ju visat gång efter gång att han kan vända matcher på egen hand när han kommer in på planen.

Nu blev det alltså 1-1 efter full tid och i straffavgörandet så var Charlton felfria och vann matchen med 4-5 och livet i ligacupen lever vidare.
Det är så klart positivt, men mycket matchande tar på den tunna truppen så kanske ligaspelet blir lidande av detta !?
Men just nu skall vi bara njuta av segern och tänka på att vi är enda Londonklubb som är kvar i Ligacupen säsongen 2022/23, det kanske man skulle satt en slant på innan säsongen startade !