League One: Arenanamn , Lör 1/10 kl 16:00
 1 - 1  (0 - 1)
Domare: Robert Madley
Publik: 12806

55, Jayden Stockley 11, Marcus Browne
Charlton behövde en seger för att bryta sin negativa trend, men tyvärr blev det bara en poäng hemma mot gästande Oxford.

Återigen blev det en match av två halvor där Charlton var loja och trögstartade i början på matchen, men det blir kanske så när man saknar självförtroende och en spelide som kanske inte gynnar dagens Charlton lag !?
I stället för att det var Charlton som kom ut och dominerade matcen från början så bar det gästande Oxford som trots att det är ett lag på undre halvan som tog tag i matchen och redan i 11:e minuten gjorde man också 0-1 efter ett snyggt avslut av Marcus Browne.

Sedan fortsatte första halvlek med ett spel som inte funkade, visst försökte man men det var inte mycket som funkade, dåligt tempo, krångligt spel och en övertro på sitt egna spel som när det inte funkar inter direkt gynnar laget på något vis.
Så första halvlek går inte till historien som någon av de bästa matcherna på The Valley, men det skulle bli bättre, lite i alla fall och därför kunde också Charlton krypa in i matchen i andra halvlek.

Charlton började spela lite bättre och kanske Oxford med sin tabellplacering kanske inte har självförtroende att fortsätta föra en match som i första halvlek.
Detta tog Charlton tillvara på och ett högre tempo och kanske lite mer go i laget gjorde att man också kunde kvittera i 55:e minuten genom Jayden Stockley.
Sedan fortsatte Charlton att var det bättre laget resten av andra halvlek, mycket på grund av att Charlie Kirk kom in i halvtid och gjorde skillnad och vågade utmana.
Men fler mål blev det inte och Charlton spelade oavghort för sjätte gången denna säsongen och därför ligger man också på undre halvan och där lär man nog ligga kvar om man inte hittar en ett spel och självförtroende som kan göra att laget vinner