League One: The Valley , Lör 17/12 kl 16:00
Domare: Sam Allison
Publik: 12340

20, Ryan Inniss 61, John Marquis
72, John Marquis
Efter en ganska bra första halvlek trillade Charltons lag i hop som ett korthus i andra och nu är vi på riktigt med i bottenstriden !
Charltons ligaform fortsätter att vara dålig tyvärr och efter förlusten hemma mot Brostol Rovers parkerar vi nu på en 18:e plats i Leauge 1 tabellen, fyra ynka poäng från nedflyttning till Leauge 2.
Så cirkusen på och utanför plan bara fortsätter och man undrar lite om man skall få se ett stabilt Charlton som i all fall klättrar upp i The Championship med en stabil ägare eller det lite farsartade ägandet som styrt klubben nu under allt för många år bara skall fortsätta !?

Matchen mot Bristol Rovers började i alla fall bra, bra stabilt spel och bortamålisen James Belshaw gjorde två riktigt bra räddningar på chanser från Jack Payne och Jesurun Rak-Sakyi.
Men till sist fick hemmalaget i alla fall utdelning då Ryan Innis av alla spelare nickade in en Scatt Fraser hörna och hemmalaget kunde gå till halvtidsledning med 1-0.

Men i andra halvlek händer det som händer allt för ofta med Charlton, man tappar spelet och motståndarna uttnyttjar detta direkt.
I detta fallet gör Ryan Inniss bort sig x 2 vid våra uppspel, skall försöka spela sig ur svåra situvationer vilket inte alls går bra och gästerna snor bollen och gör två enkla mål genom John Marquis.
Sen var denna eftermiddagen förstörd och nu får vi hoppas att laget kan mobilisera om och göra en bättre match hemma på The Valley mot Peterborough på lördag.