League One: Memorial Stadium , Fre 7/4 kl 16:00
Resultat: 1 - 0 (0 - 0)
Domare: Simon Mather
Publik: 9613

71, John Marquis ( straff )

Efter fem raka utan förlust och en period med riktigt bra resultat så gjorde Charlton en blek insats borta mot Bristol Rovers då man förlorade med uddamålet.

Förhoppningarna var stora på ett Charlton som spelat förvånande bra senaste tiden och senast krossade man ju Shrewsbury med hela 6-0 och nu åkte man till Bristol för att möta ett Rovers som inte spelat match på 20 dagar.

Första halvlek var ganska medioker och Charltons fina spel hade nog förvunnit någonstans på vägen till Bristol, för det snabba vägvinnade spelat fanns inte i denna matchen och tillbaka var det lite krystade spelet med problem att ta korrekt beslut. Så första 45 minuterna var ingen klang och jubelfest direkt även om Charlton var närmast att ta ledningen genom Miles Leaburn, men mållöst i paus var ett rättvist resultat.

Om nu första halvlek var medioker så var inte andra halvlek mycket bättre, visst båda lagen försökte men det blev inte mycket av det man försökte med så man förstår att inget av dessa två klubbarna är med och fightas om någon topplacering.Miles Leaburn vaskade fram ytterligare en halvchans innan hemmalaget gjorde matchens enda mål på straff i 71:a minuten efter att George Dobson tagit bollen med handen inne i straffområdet. Fram stegade John Marquis ( som gjort mål på Charlton tidigare när han spelat för Doncaster & Portsmouth) och rullade bollen säker i mål.

I slutminuterna hade så Charlton en riktigt bra chans att kvittera då inbytte Daniel Kanu fick en bra chans han tyvärr inte kunde förvalta.

Så efter fem raka matchen utan förlust så får nu Charlton ta nya tag för att försöka fixa en ny förlustfri rad, med början på annandag påsk hemma mot Burton. Vi hoppas på en bra avslutning på säsongen så att vi i alla fall kan avsluta på ett positivt vis på en i övrigt negativ säsong, något som kanske kan var viktigt inför nästa säsong !?