Inför matchen Shrewsbury - Charlton

League One: Montgomery Waters Meadow, Lör 22/10 kl. 16:00

Efter två raka segrar åker ett pånyttfött Charlton till Shrewsbury för att spela hem tre nya poäng, och med det ta ännu ett kliv mot toppen. Är det nu säsongen vänder? Vi har i alla fall fått se ett hungrigt Charlton kliva in på planen mot både Exeter och Portsmouth och spela som ett lag. 3 av 3 hade varit mumma!

Charlton åker nordväst till Shrewsbury och möter där ett lag som har spelat hem fler poäng (dock bara 2) än Charlton och som just nu innehar åttondeplatsen i tabellen. Shrewsbury är välorganiserade, i god form och har en erfaren manager i Steve Cotterill. Likt Charlton så har Shrewsbury siktet inställt på en tredje raka vinst i morgon efter vinster mot MK Dons och Fleetwood. 

Ben Garner bekräftade på dagens presskonferens att en, ännu okänd, spelare är skadad och kommer inte att följa med på resan till Shrewsbury. Vidare så är både Jaiyesimi och Leaburn fortfarande skadade.

Charlton och Shrewsbury har mötts 29 gånger tidigare. Charlton har vunnit 9, Shrewsbury 11 och 9 har slutat med delad pinne. Historiskt har det alltså varit väldigt svårt att sia om utgången. Senast lagen möttes var faktiskt i den näst sista matchen förra säsongen och då vann Charlton hemma på The Valley genom mål av Stockley och Aneke (Morgan 2x assist).

Kan vi få se en repris av den matchen?
Jag tror och hoppas på det!
COYR :) 

Trolig laguppställning

Wollacott
 
Egbo
Inniss
O'Connell
Sessegnon 
 
Morgan
Dobson
Fraser
Kirk
 
Stockley 
Aneke

Artikeln skriven av Victor Eriksson, 2022-10-21, 21:00