Inför matchen Charlton - MK Dons

League One: Stadium MK , Tis 18 april kl 20:45

Efter tennismatchen mot Ipswich borta i lördags är det svårt att dra några växlar om form och dylikt. Är Charlton omotiverat med tanke på placeringen i League ones ingenmansland eller är det helt enkelt så att Ipswich är grymt bra och hur bra och motiverade är MK Dons som kämpar för nytt kontrakt? Många frågor som kan få sitt svar på Stadium MK i kväll.

Att förlora borta mot ett av seriens bästa lag är inget att skämmas för, en serie ljuger aldrig, sen kan man ju tycka att släppa sex mål är lite väl mycket men så kanske det blir när motivationen tryter !? Oavsett grad av motivation med hänsyn till tabelläget bör man väl som yrkesman ha ambition att stärka sina aktier inför kommande säsong kan tyckas.  

MK Dons har kryssat i fyra senaste och gjort det mot några lag som ligger över Charlton i tabellen. Mot bakgrund av detta samt att man har nedflyttningsstrecket flåsande i nacken kan detta bli en tuff match för Charlton om inte Holden lyckas motivera sina mannar ordentligt. 

Vi får hoppas att såren är slickade och att Charlton är på G och kan ta tre nya pinnar på tisdagskvällen, men som sagt, underskatta inte motiverade lag så jag tror på 1-1. 

Trolig laguppställning

Maynard-Brewer

Egbo 
Inniss 
Hector
Thomas

Morgan 
Dobson
Fraser 

Rak-Sakyi 
Bonne 
Campbell 

Artikeln skriven av Lars Altus, 2023-04-18, 13:30