Inför matchen Charlton - Shrewsbury

League One: The Valley, lör 1 april kl 16:00

Charlton tar emot playoffjagande Shrewsbury under lördagen. Borde kunna bli en jämn match.

Två mittenlag tar sig an varandra på första april. Charlton ligger exakt mitt i serien på 12:e plats medan Shrewsbury är några pinnar upp. Shropshire-laget har fortfarande goda chanser att ta sig upp till playoff, med en match mindre spelad än de lagen man jagar. Både Bolton och Derby har dessutom haltande form på sistone. Shrewsbury är förstås inte heller ligans mest formtoppade lag med två förluster de senaste tre matcherna.

Charlton har börjat hitta någon form av stabilitet, förvisso mot ligans sämre lag, men Wycombe fick sig i alla fall en törn i sin jakt på kvalplats senast. Shrewsbury skulle kunna bli snäppet svårare. Det tror åtminstone Dean Holden, som själv spelade där en gång i tiden. Han menar att laget är fullt av stora och starka spelare som kommer att komma till The Valley med mycket energi och löpvilja. I samma intervju antyder han att det i mångt och mycket blir samma laguppställning som mot Wycombe. Terell Thomas är tillbaka i truppen efter en lyckad insats för Saint Lucias landslag.

Jag går på föräldraledighet efter den här helgen, så jag ser optimistiskt på framtiden. Alltså vinner Charlton en jämn match med 2-1. Leaburn gör självklart minst ett av målen.
 

Trolig laguppställning

Maynard-Brewer

Hector
Inniss
Sessegnon
Clare

Dobson
Fraser
Morgan

Leaburn
Campbell
Rak-Sakyi

Artikeln skriven av N-M Lundsgård, 2023-03-31, 07:45