Inför matchen Charlton - Brighton U21

EFL Trophy: The Valley, Ons 2 Nov kl 20:00

Matchschemat är fortsatt intensivt när Charlton går in i ett cupstim med tre cupmatcher på åtta dagar. Först ut är cupen med många namn som ingen helst vill delta men måste, EFL Trophy, Papa John's eller Kalle Anka cupen, välj vilket ni vill, även okärt barn har många namn.

Med flera tunga avbräck i backlinjen och en möjlighet att låta ordinarie spelare få vila är sannolikheten stor att Charlton mer eller mindre ställer upp med ett B-lag även om flera av U21-spelarna regelbundet spelar i A-laget. Då den ordinarie tredjemålvakten, Harness, som tidigare vaktat buren i tidigare matcher är utlånad så kanske MacGillivray får göra ett av sina sällsynt inhopp. Om han är tänkt som ersättare för Wallacott när han försvinner till VM så bör han ju få lite matchträning.

Laguppställningen är totalt höljd i dunkel och nedanstående förslag får tas med en ordentlig nypa salt. Även om matchen i sig är tämligen ointressant så kanske det blir ett bekant ansikte i Brightons bur där det ryktas om att James Beadle ska få stå. James har spelat många U-landslagsmatcher och är en produkt från Charltons akademi men såldes till Brighton inför den här säsongen för den smått svindlande summan £650.000, hur många spelare i Allsvenskan värderas så högt?

Hur matchen kommer att sluta är högst oklart. Efter en vinst och en förlust, det kan ju inte bli oavgjort i den här cupen, så genererar förmodligen en förlust att vi åker ur cupen och får därmed färre matcher att spela. Vinst innebär minst ytterligare en match och med tanke på det pressade spelschemat är det nog inget att vurma efter men samtidigt tror jag inte att någon av spelarna kommer att lägga sig då det kan vara en stor chans för de unga spelare som får chansen att visa upp sig. Brighton har hittills förlorat båda sina matcher och om det blir ytterligare torsk i koljaland så går Charlton förbi Gillingham upp på andra plats vilket medför avancemang. Matchen visas på Charlton TV.

Trolig laguppställning

MacGillivray

Lavelle
Thomas
Chin
Egbo

Morgan
Henry
McGrandles
Payne

Kanu
Blacket-Taylor

Artikeln skriven av Namn Namnson, 2022-11-02, 07:30.