League One: Eco-Power Stadium, Lör 26/3 kl. 16:00
Domare: Sam Allison
Publik: 6 350

67, Stockley

VINST! MacGillivray håller ånyo nollan. Allt som allt tre vinster och tre hållna nollor on the spin  - grymt bra!

Charlton börjar matchen bra och skapar flera chanser. Blackett-Taylor gör allt rätt och är helt avgörande för Charltons skapande framåt. Första farliga chansen kommer redan i den 8 minuten när Washington drar i väg ett skott från distans, men skottet går tyvärr utanför. Charlton behöver dock inte vänta länge tills nästa möjlighet kommer. Blackett-Taylor blir kapad i straffområdet i den 14 minuten och domaren pekar på straffpunkten. Conor Washington får chansen att sätta dit 1-0 men Mitchell gör en mycket fin räddning. Stockley och Washington fortsätter att skapa chanser men bollen vill inte in i mål. 0-0 står sig trots en total dominans från gästerna.

Totalt skapar Charlton 7 chanser varav 5 på mål, vilket ska jämföras med Doncasters 3 chanser men med den viktiga detaljen, noll på mål.

Andra halvlek börjar svajande och från minut 52 och 10 minuter framåt så är det Doncaster för hela slanten. Under dessa 10 minuter har inte Charlton fler än 2 passningar på Doncasters planhalva. Men det ska ändras och det blir härifrån bättre (men inte lika bra som i första). I den 66 minuten får Blackett-Taylor en passning av Stockley. Blackett-Taylor driver framåt på vänsterkanten, lyfter bollen förbi Doncasters försvarare och passar den snett inåt bakåt till Stockley som sätter den i bortre gaveln. 1-0 är äntligen ett faktum och vi kan andas ut.

Efter målet fortsätter Charlton att pressa Doncaster och det skapas en del chanser men som tyvärr inte leder till något. I den 73 minuten är Conor rapp och snor bollen efter en dålig tillbakapassning från Doncaster på egen planhalva. Han kommer fri med målvakten och skjuter men målvakten gör en fin väldigt fin räddning. Returen går ut till Stockley som har öppet mål och det enda han behöver göra är att lyfta in den, men bollen träffar ribban.

Med 6 minuters stopptid på klockan pressar Doncasterspelarna det sista ur sina kroppar och lyckas skapa några farliga chanser. Charlton ser lite skakiga ut och MacGillivray svettas lite i målet men de klarar att hålla emot. Domaren blåser  av och ny vinst in på kontot.

Totalt skapade Charlton 9 skott på mål och Doncaster ynka 1. Sett över hela matchen skapade Charlton många fina chanser, men det blev som sagt bara 1 mål. Trots att Charlton skapade fina lägen och att målet kom i den andra halvleken så var första halvleken den bästa denna soliga vårdag i Doncaster.

Vidare så är den dåliga bortaformen äntligen bruten. Nu gäller det att vila men framförallt  kapitalisera på den fina formen - tre vinster av tre möjliga och noll insläppta mål  - och börja april med att vinna mot Lincoln nästa vecka.