Inför matchen Charlton - Wimbledon

League One: The Valley , Lör 5 feb kl 16:00

Efter Charltons 2-1 mot Portsmouth på Fratton Park i måndags kväll var det andra segern i rad för Charlton och förhoppningsvis en början på en medvind i en magnitud med premiärminister Boris Johnssons nuvarande motvind och som förhoppningsvis kan hjälpa till att äta in de 14 poängen upp till kvalplats.

På menyn för Charlton på lördag står tjugoårsjubilerande AFC Wimbledon (som skulle fyllt 133 år i år som Wimbledon FC om inte de norska ägarna fått tuppjuck i början av 2000-talet när de nappade på erbjudandet om att flytta basen till Milton Keynes). Wimbledon spelade under tisdagen och lyckades få med sig en poäng hemma mot Cheltenham som skuggar Charlton i tabellen, Wimbledon däremot ligger precis ovanför nedflyttningsstrecket med 6 pinnar upp till vårt Charlton.

Charlton signade upp mittfältaren Scott Fraser från Ipswich i slutet på transfer-fönstret och det återstår att se om han har de kvalitéer som behövs för att slå sig in i startelvan redan mot Wimbledon på lördag? Inniss klev av i andra halvlek mot Portsmouth i måndags på grund av en känning i knät oklart dock om det är allvarligt eller om han kan spela på lördag.

Kan Charlton fortsätta köra på och skapa en segersvit eller har krysslaget Wimbledon ork till att ta ytterligare poäng på lördag? Jag tror att Charlton är strået vassare och tar hem alla tre poängen, 2-0 känns i underkant! Come on Charlton!

Trolig laguppställning

MacGillivray

Clare
Inniss
Famewo

Matthews
Gilbey
Dobson
Morgan

Blackett-Taylor
AnekeBooked 
Washington
 

Artikeln skriven av Lars Altus, 2022-02-02 22:02