Inför matchen Gillingham - Charlton

League One: Priestfield Stadium , Tis 21/9 kl 20:45

Då var det derby dax och det är två klubbar i kris som nu stöter på varandra i denna ödesmatch !

Charlton åker de få milen österut i kväll för att möta Gillingham och de 2600 fansen som följer med på resan kommer nog att vara mer än nervösa denna kväll, för vad händer om vi förlorar denna kamp !?
Vi har ju börjat säsongen direkt uselt och har på de senaste fem matcherna förlorat fyra, ligger just nu näst sist i Leuage 1 när målsättningen var att gå upp ett steg, inte tvärtom som det ser ut just nu och de senaste två matcherna mot Cheltenham och Wycomde har varit direkt dåliga.

Vi har just nu ett lag utan spelide och utan självförtroende, så vad är det som då saknas i dagens lag !?
Mycket om vi bara tar de två senaste matcherna där vi blivit utspelade och även om man kommer in dåligt i en match eller inte har dagen, så får man väl i alla fall göra jobbet och inte se ut som håglösa korpenspelare som givit upp matchen innan den ens börjat !
Sedan har vi en tränare som skall vara tydlig med hur han vill att laget skall spela och vad varje spelare förväntas att göra på planen, som det ser ut nu vet ingen någonting om vad de skall uträtta på det gröna fältet som kallas fotbollsplan.

Jag vet att det ännu är tidigt på säsongen, men det jag ser med mina ögon ser inte bra ut, långt i från och om många retade sig på Lee Bowyers negativa attityd så kanske man kan göra detsamma på Nigel Adkins positiva attityd, för inte kan han väl vara kvar som tränare vid en förlust, då är något fel på riktigt och då krävs det nya tag med en ny tränare som kan styra upp laget !

Men även Gillingham har börjat säsongen dåligt och ligger på 20:e plats och senast blev det förlust hemma mot MK Dons med 1-4 och tränare Steve Evans skyllde då förlusten på domraren, kanske lite för att sätta lite extra press på kvällens domare.
Nu vill jag se en match där man ser vad Charlton vill göra med en klar spelide och funkar inte detta till 100% så får man jobba sig in i matchen, inte bara slå långa meningslösa bollar på Jayden Stockley.
Jag hoppas på det bästa och tippar vinst med 1-0 efter mål av Elliott Lee.

Kämpa nu Charlton !

Trolig laguppställning

Mac Gillivray

Gunter
Lavelle
Famewo
Souare


Lee
Dobson
Arter
Kirk

Washington
Stockley
 

Artikeln skriven av Magnus Persson, 2021-09-21, 13:00