Inför matchen Charlton - Burton

League One: The Valley , Lör 19/3 kl 16:00

Efter en tung period med många förluster vann så äntligen Charlton i tisdags mot Gillingham och förhoppningarna är att den följs upp av ev en ny seger i hemmamatchen mot Burton.

Charlton är på väg att göra sin sämsta säsong på 50 år, just nu rankas man som nummer 60 i England efter en ganska bedrövlig säsong i Leauge 1, där man lite undrar vad som är det stora felet i och runt laget.
Att själva spelartruppen inte håller klassen är ju ett faktum, för hur många kan komma i från denna säsongen med godkänt betyg, inte många i alla fall och frågan är om de bryr sig för i bland får man känslan att det där lilla extra för att jobba skiten av sig för Charlton inte finns.

Men nu skall vi ta säsongen i hamn och i eftermiddag på The Valley spelar Charlton på plats 16 i tabellen mot Burton Albion på plats 14, även gästerna har haft en motig säsong i mittens rike större delen av säsongen och man har på de fem senaste matcherna 1 vinst, 1 oavgjord och 3 förluster, precis samma som Charlton.
Skulle nu Charlton vinna i dag så är det första gången denna säsongen man vinner både borta och hemma mot något annat lag i serien vilket man hittils inte lyckats med då vi vann med matchens enda mål borta på Pirelli Stadium.

Denna match är även en så kallad football for a fiver, så det väntas upp mot 25000 åskådare och bland dessa ett gång från International addicks då Charlton kör en international fans day med program under hela dagen där även vår herr ordförande Lars Liljegren finns på plats för att försöka styra upp klubben på rätt köl igen.
Efter segern senast mot Gillingham är jag lite hoppfull igen och tippar seger med 2-1 efter mål av Stockley och Washington, så kör nu hårt Charlton och avsluta säsongen på ett värdigt vis !
 

Trolig laguppställning

MacGillivray

Clare
Lavelle
Purrington

Matthews
Gilbey
Dobson
Fraser
Blackett-Taylor

Stockley
Washington

Artikeln skriven av Magnus Persson, 2022-03-18, 12:00