Inför matchen Charlton - Cambridge United

League One: Abbey Stadium , Tis 19 Apr kl 20:45

Tisdagens match mellan Cambridge United och vårt Charlton är verkligen en match i mellanmjölkens land där inget av lagen har jättemycket att spela för då man varken kan åka ner eller ta steget upp.  

Värdarna har en stark trend i ryggen med fyra vinster på de fem senaste matcherna och med skalpen på påskafton mot serieledarna Wigan Athletic på bortalplan som kronan på verket. Ett lag i god form som toligen kommer att bjuda Charlton hårt motstånd hemma på Abbey Stadium.

Charlton som efter haveriet mot Morecambe på långfredagen, haft några dagar på sig att hämta sig från förlusten, behöver verkligen steppa upp flera steg för att det inte skall upprepas mot Cambridge.

På skadefronten kan rapporteras att Lavelle fortfarande är skadad och det är fortsatta frågetecken kring Lee och Fraser. Iniss är även han indisponibel denna match då detta är den sista matchen i hans tre-matchers avstängning.

Avspark 20:45 i en betydelselös där vi får hoppas att spelarna visar karaktär och vilja att slutföra en medelmåttig säsong på ett snyggt sätt. Mitt tips blir oavgjort, 1-1.

Trolig laguppställning

MacGillivray

Clare
Pearce
Famewo

Matthews
Gilbey 
Dobson
Morgan
Blackett-Taylor

Stockley
Burstow 

Artikeln skriven av Lars Altus, 2022-04-18, 23:00