Inför matchen Bolton - Charlton

League One: University of Bolton Stadium Tis 9/2 kl 2100

Efter tre raka segrar kommer det nu en riktigt tuff nöt att knäcka då vi ställs mot formtoppade Bolton på bortaplan.

Tre ligasegrar på rad har gjort att vi nu klättrat upp till en plats i tabellen på övre halvan i alla fall och klättringen har gjorts efter att Johnnie Jackson blev manager med 30 inspelade poäng på 16 matcher, så tänk var vi hade kunnat vara om han varit manager redan från början på säsongen !

Men nu väntar en svår bortamach mot ett annat lag med bra form, Bolton som vunnit tre av sina fem senaste matcher och där man i senaste hemmamatchen krossade Sunderland med 6-0.
Så det lär bli en tuff nöt att knäcka för Charlton som nu klättrat upp till en 11:e plats , tre poäng bakom 10:e placerade Bolton som vi ju möter i kväll.
Just nu är vi inne i ett skede med många matcher och detta konmmer att avgöra om det blir fågel, fisk eller mittemellan denna  säsong.
Efter Bolton väntar så Wigan, Oxford, MK Dons och Sheffield Wednesday, så hela säsongen kommer nog att sammanfattas efter dessa tuffa kamper, kan vi ta många poäng här kanske vi kan få häng på en kvalplats, om inte så blir fallet kan vi bara glömma denna säsong.

På skadefronten hittar vi Jake Forster-Caskey, Jayden Stockely och Corey Blackett-Tayler, medan kanske Ryan Inniss sparas då hans kropp kanske inte klarar av två tuffa matcher på fyra dagar !?
Men Jason Perace står redo att hoppa in, även om jag skulle föredra Sam Lavelle om han är 100% spelbar efter sin skada !?
Detta blir en riktigt svår match, så jag tippar 1-1 efter mål av Albie Morgan !

Kom igen Charlton !

Trolig laguppställning

Mac Gillivray

Clare
Lavelle
Famewo


Matthews
Gilbey
Dobson
Morgan
Jaiyesimi

Burstow
Washington
 

Artikeln skriven av Magnus Persson, 2022-02-07, 21:00