Inför matchen Charlton - Crawley

League One: The Valley, Tis 31 Aug kl 20:00

Första omgången i en ganska betydelselös EFL Trophy

Efter helgens vinst så har vi kanske fått lite vind i seglen samtidigt som spekulationerna kring eventuella nyförvärv bara haglar. Vem blir det? Är spelaren bra? Håller gubben för ligaspel? Varför spenderar TS inte mer pengar? Vad håller Gallen på med? Osv osv. Man blir faktiskt helt matt. Tur att fönstret stänger idag! Eventuella lån kan trilla in efter 00:00. Imorgon kommer det en lite längre text om ovan.  

Åter till dagens match som är första i EFL Trophy. I grupp G hittar vi, förutom dagens kombattanter Charlton och Crawley, även Leyton O och Southampton U-21.

Charlton kommer naturligtvis inte spela att med ordinarie lag utan man kommer sannolikt rotera kraftigt. Adkins kommer istället att ge andra spelare en chans att visa upp sig på The Valley och ingjuta lite hopp om att den bredd som laget så desperat behöver finns.  

Dagens motstånd är Crawley som väl mest är känt för sin närhet till flygplasten i Gatwick och bandet The Cure. Crawley har spelat fotboll sedan 1896 men bra är de tyvärr inte och har aldrig spelat högre än League One.

Trolig laguppställning

Harness

Barker
Elerewe
Pearce
Roddy

Blackett-Taylor
Clare
Dobson
Clayden

Lee
Davison

Artikeln skriven av Victor, 2021-08-31, 19:55.