League One: Portman Road , Lör 28/11 kl 16:00
Domare: Craig Hicks
Publik: 0

21, Albie Morgan
68, Omar Bogle

Efter två bottennapp gjorde återigen Charlton en stabil insats när man vann borta mot toppkollegan Ipswich med 0-2.

Det var en del frågetecken till Charltons form efter två mediokra matcher mot Gillingham och Burton, men borta mot Ipswich gjorde man återigen en bra match och vann med stabila 0-2. Chuks Aneke och Jonny Williams fick nu chansen från start och båda tog chansen i en match där ingen Charlton spelare föll ur ramen.
Man började matchen stabilt från start och på mittfältet var framförallt Ben Watson och Albie Morgan riktigt bra
och hela tiden såg det ut som det var bortalaget som förde matchen. Sedan tog man också ledningen i 21:a minuten då man trocklade fram bollen till Albie Morgan som borrade in bollen till 0-1. Charlton fortsatte att ha bra koll på matchen och Ben Amos behövde bara göra en bra räddning i första halvlek och 0-1 i paus var helt rättvist.

Andra halvlek fortsatte som den första där Charlton var stabila i sitt spel och Ipswich hade förvånandsvärt svårt att komma in i matchen. Alex Gilbey ersatte Jonny Williams och Omar Bogle fick komma in i stället för Paul Smyth som fick ett jack i sitt knä och fick utgå. Charlton fortsatte att trumma på och mycket rättvist gjorde man också 0-2 genom Omar Bogle som gjorde sitt första mål i Charlton tröjan. Även Ben Purrington kom in och det var ju bra att han fick lite speltid då Ian Maatsen fick sin femte varning och missar nästa match mot MK Dons där då Ben Purrington lär gå in från start.

Så vi kan sammanfatta detta som en säker seger efter stabilt spel och fortsätter det så här ser det riktigt bra ut, bara vi slipper dipparna som mot Gillingham och Burton så skall vi nog hänga på i toppen.
Nu väntar MK Dons på The Valley i morgon och det inför 2000 åskådare vilket ju känns fantastiskt kul och fortsätter vi att spela som mot Ipswich så har vi stor chans att även vinna demma matchen.