League One: Highbury Stadium , Lör 20/2 kl 16:00
Publik: 0

41, Paddy Madden 6, Jayden Stockley

Charlton gjorde tyvärr återigen en ganska slätstruken insats när man turligt fick med sig en poäng i bortamatchen mot Fleetwood Town.

Charltons jakt på en kvalplats fortsätter, men match efter match så kan man undra om vi verkligen är så bra att vi skall kvala upp till The Championship just denna säsong !?
Visst blev det en poäng borta i den svåra bortamatchen mot Fleetwood, men om vi bortser från starten på matchen så var ju hemmalaget klasser bättre än vårt Charlton.

Lee Bowyer gjorde tre ändringar till denna matchen där Smith, Schwartz och Maatsen startade i stället för Morgan, Washington och Purrington, men någon direkt positiv effekt på dessa byten fick han inte direkt även om vi fick en strålande start på matchen då Jayden Stockley knoppade in 0-1 redan efter sex minuter.
Positiva vibbar direkt men det var inget Charlton surfade på direkt utan det var Fleetwood som tog tag i taktpinnen trots det tidiga baklängesmålet.
Det var nästan bara Fleetwood och till sist kunde man också kvittera till 1-1 strax innan pausvilan genom Paddy Madden.

Andra halvlek blev den första lik där hemmalaget var det bättre laget och trots ett antal tidiga byten av Lee Bowyer så tuggade aldrig Charlton i gång i denna kampen.
Visst jobbade man och slet, men kvaliteten på allt för många fötter var för dålig och Charlton skall vara riktigt glada att man till sist fick med sig en poäng hem till London.
Nu väntar jumbon Burton hemma på The Valley och allt annat än tre poäng skulle vara en stor missräkning !