League One: Alexandra Stadium , Lör 12/9 kl 16:00
Domare: Graham Salisbury
Publik: 0

24, Alfie Doughty
43, Conor Washington

Charlton gjorde ett stabilt intryck när man vann borta mot nykomlingen Crewe Alexandra med 0-2.

Ny säsong, nya förutsättningar och för Charltons del även många frågetecken.
Alla vet ju att vi har köpembargo, så just nu kan vi inte signa fler spelare då man får ha 23 spelare i truppen och tydligen har vi det redan, men detta kan förhoppningsvis ändra sig om/när där kommer in någon ny ägare !?

Till premiären borta mot Crewe fick unge Charlie Barker chansen som högerback och det blev även debut för Alex Gilbey och Conor Washington.
Eftersom vi blivit av med några mittbackar så fick Darren Partley och Deji Oshilaja spela mittbackar, vilket de gjorde bra och även Ben Amos som fick chansen i buren spelade stabilt.

Charlton började matchen lite lugnt, men efterhand blev det bättre fart på spelet och första halvlek hade man bra kontroll på.
Efter 24 minuter gjorde man också 0-1, efter att Alex Gilbey snyggt spelat fram Alfie Doughty som med vänstersläggan borrade in bollen i målvaktens bortre gavel och strax innan paus kom också 0-2 målet då Conor Washington tryckte in bollen från nära håll.

Efter detta var matchen i stort sett vunnen och Charlton var närmast att göra fler mål för att utöka sin ledning, medan Crewe hade förtvivlat svårt att skapa några heta chanser.
Man hade ett bra spel till sista tredjedelan av planen och kunde inte riktigt hota Charlton denna eftermiddag.
Så det blev en stabil vinst och kommande matcher är nu West Ham borta i Ligacupen i morgon kväll och sedan Doncaster hemma på The Valley i ligan på lördag, där ligamatchen är den absolut viktigaste, för kan vi hänga på nu i början på serien kanske det kan bli riktigt bra om/när det eventuellt kommer in en ny ägare.