League One: The Valley , Lör 23/1 kl 16:00
Domare: James Linington
Publik: 0

57, Chuks Aneke 5, Hallam Hope
90, Andrew Shinnie 39, Matthew Palmer

Återigen gjorde Charlton ett slätstruket intryck då man bara spelade 2-2 hemma på The Valley mot bottenlaget Swindon.

Charlton fortsätter att göra mindre bra halvlekar och bättre halvlekar vilket också var fallet hemma mot Swindon i en match som slutade 2-2.
Första halvlek var tyvärr mindre bra och andra halvlek betydligt bättre, när man väl kommer i från dessa problem så kanske man också kan börja vinna lite matcher och slutar vi sedan även att släppa in riktigt billiga mål så är nog chansen ännu större att vi börjar vinna igen !

Mot Swindon börjar vi matchen med att släppa in första skottet på mål då Hallam Hope hittar rätt bakom Ben Amos efter dåligt försvarspel och sedan har vi förtvivlat svårt att komma in i matchen, visst försöker man så gott man kan, men det är tyvärr mediokert spel och i stället för att vara nära en kvittering så utökar Swindon sin ledning på sin andra målchans då Matthew Palmer hittar rätt och 0-2 är ett faktum efter 39 minuter och detta var även resultatet i halvtid.

Andrew Shinnie kom in direkt efter pausen och Charlton såg helt plötsligt ut som ett helt annat lag än i första halvlek.
Man började jobba som ett lag och ökade bolltempot vilket också gjorde att man kunde börja skapa lite chanser.
Man lyckades reducera genon Chuks Aneke och sedan låg man på bra för att få till en kvittering.
Men man fick vänta enda till 90:e minuten innan man lyckades kvittera genom en friställd Andrew Shinnie och sedan var man även ytterst nära att göra 3-2 i 96:e minuten genom Conor Washington som fick se sitt skott gå på utsidan av nätet i stället för i mål, men det kanske hade varit för bra efter en ganska dåligt utförd match.

Men om man skall hänga på i racet om en kvalplats så måste man rätta till en del saker, för det första så får man sluta med att släppa in billiga mål efter dåligt försvarsspel, sedan får Ben Amos försöka hitta formen han hade i höstas då han höll nollan i en hel del matcher, även mlttfält och anfallsspel måste bli snabbare och stabilare, vi svänger allt för mycket i matcherna där vi efter bra perioder kan spela uselt ett tag så stabilitet överhuvudtaget är något vi måste få in i skallen på alla spelare inför de avslutande matcherna, för annars kan vi glömma allt med vad kvalspel heter framåt vårkanten.