Matchrapport Charlton - Plymouth

League One: The Valley , Lör 26/12 kl 16:00
Resultat:
 2 - 2  (1 - 2)
Domare: Andy Woolmer
Publik: 0


 

Målgörare
32, Chris Gunter 6, Luke Jehpcott
67, Marcus Maddison 36, Luke Jehpcott

Charlton spelade 2-2 hemma mot Plymouth Argyle och förlorade därmed två viktiga poäng i jakten på en plats upp till finrummet i The Championship.

I årets sista match hemma mot mittenlaget Plymouth var det nog många som räknade med en säker seger, men efter en ganska medioker insats kan vi summera att 2-2 och två förlorade poäng inte var tillräckligt bra och detsamma hände ju borta mot Swindon helgen innan jul !
Vid vinst i båda dessa två matcher hade vi firat nyår som tvåa i tabellen, men nu får vi kanske vara nöjda med att göra det som sexa, sista kvalplatsen upp till The Championship.

Den enkla sanningen är nog att vi inte är bättre än vad tabellen säger just nu och detta i en serie som är ganska så medioker om vi alla skall vara ärliga, för vilka lag är riktigt bra i denna serie, inget om jag får bestämma i alla fall !
Men Charlton av i dag är ett rutinerat lag, men som saknar ett försvar som inte släpper till för enkla mål ( två insläppta skitmål mot Plymouth), ett mittfält som är för trögt och långsamt (Williams och Maddison glimtar bitvis till med klass) och ett anfall som saknar en spelare som gör många mål (Aneke får godkänt i övrigt mycket mer att önska).
Så här är tre område som Charlton snabbt som ögat måste agera i för att säsongen inte bara skall rinna ut i sanden, för som jag tidigare skrev, med ett par klass nyförvärv så vinner troligen Charlton denna serien, men då gäller det också att vinna sina hemmamatcher och inte tappa ledningen i fler matcher på övertid !

Hur var matchen mot Plymouth då ?
En typisk match mellan två mediokra lag, lite bra saker och lite usla saker, bland annat släppte då Charlton in två mycket billiga mål där Luke Jehpcott fick stå helt fri och bara raka in bollarna, Chris Gunter fick göra sitt första mål i Charlton tröjan och sedan gjorde Marcus Maddison ett sådant klassmål som han tydligen brukar göra, tunnlar en motståndare och dundrar in bollen från ca 30 meter, klass !
Nu väntar lite vila till efter nyår, men sedan gäller det att få in ett par bra spelare och vara beredda när serien drar i gång igen med två tuffa matcher mot topplagen Hull City och Accrington Stanley, så det är bara att ladda batterierna och drömma vidare mot The Championship !

Gott nytt Charlton år önskar jag er alla !


 

Laguppställning Charlton

Amos

Gunter
Pratley
Pearce
Matthews

Williams ( 65 min )
Watson ( 64 min
Forster-Caskey
Maatsen

Aneke ( 79 min )
Washington ( 88 min )

                                 
Maynard-Brewer
Morgan ( 64 min )
Maddison ( 65 min )
Bogle ( 79 min )
Smyth ( 88 min )
Oshilaja
Gilbey

Laguppställning Plymouth

Cooper

Aimson
Canavan
Watts
Edwards

Pereira Camará
MacLeod ( 71 min )
Mayor
Grant

Jephcott ( 88 min )
Hardie ( 79 min )

                                                                 

McCormick
Fornah ( 71 min )
Nouble ( 79 min )
Moore ( 88 min )
Wootton
Telford
Reeves

Artikeln skriven av Magnus Persson, 2020-12-28, 12:00