League One: The Valley, Tis 9/3 kl 20:00
Publik:

68, Conor Washington (straff) 93, Alex Jones
85, Conor Washington
Det var ingen bra match som Charlton gjorde hemma mot Northampton, men det blev tre inspelade poäng och det var det viktigaste denna tisdagkväll.

Det var ganska tydligt tidigt i matchen att gästande Northampton kom dit för att försöka hålla nollan och i så fall få med sig minst en poäng hem till skomakarstaden, men detta lyckades de inte med utan Charlton vann till sist med 2-1 och har nu spelat in sju poäng på sina tre senaste matcher.

Charlton startade matchen ganska piggt, tidigt hade man en bra chans där Albie Morgan hittade Jayden Stockley som nickade så målvakten ganska enkelt kunde rädda, i övrigt var inte detta en halvtid att skriva hem om utan Charlton försökte utan att lyckas och Northampton fick spelet dit de ville och försvarade sig ganska enkelt och dessutom kunde de vaska fram två ganska bra chanser som Ben Amos fick sträcka sig lite för att rädda.

Andra halvlek blev kanske lite bättre, men Charlton hade fortfarande svårt att tränga igenom det kompakta bortaförsvaret som inte direkt bjöd upp till någon dans, utan de bara väntade på att hemmalaget till sist skulle göra något misstag.
Men där fick de fel då Charlton fick straff när Jake Forster-Caskey blev nersprungen av en Northampton försvarare och Conor Washingston rullade snyggt in 1-0.
Efter detta försökte bortalaget flytta upp positionerna lite, men Charltons försvarspel denna kväll var rlktigt bra så man släppte in till några billiga chanser.
I stället gjorde Conor Washington 2-0 i 85:e minuten efter en skottretur och sedan spelade det inte så stor roll att Alex Jones gjorde 2-1 på övertid, för segern var säkrad.

Det innebär första segern på ett tag på The Valley och sju inspelade poäng de tre senaste matcherna och nu väntar två nya hemmamatcher mot Shrewsbury och Bristol Roves så kanske det ser lite bättre ut i jakten på en kvalplats efter dessa två kamper !?
Vi håller tummarna och hoppas att det nu kanske vänder för Charlton denna mycket konstiga säsong !