Matchrapport Charlton - Ipswich

League One: The Valley, Lör 17/4 kl 13:30
Resultat:
 0 - 0  (0 - 0)
Domare: Craig Hicks
Publik: 0


 

Målgörare

Jakten på en kvalplats fortsätter, men poängtappet hemma mot Ipswich kan stå oss dyrt när säsongen summeras.

Charlton kom till match mot Ipswich med åtta raka matcher utan förlust och sviten fortsätter efter 0-0, men visst skulle och borde hemmalaget ha vunnit denna matchen.
Poängtappet innebär att vi nu parkerar på en åttonde plats i tabellen, två poäng i från en kvalpalts och sex matcher kvara att spela, mycket kommer så klart att hända i slutet på säsongen, men det får inte bli för många poängtapp på de återstående matcherna.

Nigel Adkins fick göra ett byte då Ian Matsen hade skadekänning och Liam Millar ersatte, i övrigt missade även Conor Washington och Chuks Aneke denna kampen, men de är snart i full träning igen.
Ipswich som haft en tuff period började matchen bäst, men efter femton minuter tog Charlton över allt mer och sedan var det hemmalaget som dikterade villkoren, men en storspelande Tomas Holy i bortakassen räddade Ipswich denna eftermiddag.

Charlton vaskade fram så bra chanser att de i alla fall borde gjort ett mål, men trots fina lägen för Ben Purrington, Diallang Jaiyesimi, Liam Millar och Jayden Stockley blev vi tyvärr mållösa och matchen slutade 0-0 vilket innebär två tappade poäng.
Men det är bara att bita i hop och komma igen, härnäst väntar Plymouth borta i kväll och sedan Peterborough hemma på lördag, sex poäng på dessa matcher och vi är definitivt med i racet igen, för så jämnt är det och så kommer det nog att bli ända in i sista spelomgången, så kör så det ryker Charlton.

Laguppställning Hemmalag

Amos

Matthews
Inniss
Pearce
Purrington

Gilbey
Pratley ( 61 min )
Forster-Caskey

Jaiyesimi
Stockley
Millar

                                 

Maynard-Brewer

Gunter
Oshilaja
Famewo
Shinnie
Watson ( 61 min )
Schwartz

Laguppställning Bortalag

Holy

Vincent-Young
Woolfenden
McGuinness
Ward ( 70 min )

Dozzell
Downes

Bennetts ( 61 min )
Bishop ( 69 min )
Edwards

Norwood ( 25 min )

                                                                 


Cornell
Dobra ( 61 min )
Chambers
Skuse
Jackson ( 25 min )
Sears ( 69 min )
Kenlock ( 70 min )

Artikeln skriven av Magnus Persson, 2021-04-20, 12:00