Inför matchen Ipswich-Charlton

League One : Portman Road , Lör 28/11 kl. 16:00

Charlton ställs i morgon mot gamla storlaget Ipswich Town borta på klassiska Portman Road.

I morgon möts två klubbar som varit på högre nivå och som nu är nere i Leauge 1 och harvar, Ipswich hade sin storhetstid under Tipsextra eran och framförallt kommer man kanske i håg spelare som Paul Mariner och John Wark, men under ganska många år hade man riktigt bra lag med Bobby Robson som manager. Men nu är det andra tider och man gör sin andra säsong i Leauge 1 och tränare är Paul Lambert som fick se sitt lag börja säsongen kanonbra för att på senaste tiden tappa lite och senast hemma mot Hull blev det förlust med 0-3.

Även Charlton var ju inne i ett bra stim med sex raka segrar, men sedan har man gjort lite sämre insatser, först mot Gillingham (1-1) och nu senast en usel insats då man lyckades förlora mot bottenlaget Burton med 4-2.
Men vi får hoppas Lee Bowyer åter kan gjuta mod i laget och så får man börja jobba från det, på skadelistan hittar vi nu Alfie Doughty, Ryan Innis, Akin Famewo och Jake Forster-Caskey, där framförallt mittbackarna Innis och Famewo saknas mycket.

Troligen kommer det att bli en lite tillknäppt match med två lag som gjort dåliga insatser,  men som vanligt tror jag på vårt Charlton och tippar en 1-2 vinst efter mål av Chuks Aneke och Albie Morgan.

COYR !

Trolig laguppställning

Amos

Matthews
Gunter
Pearce
Maatsen

Smyth
Pratley
Watson
Morgan

Washington
Aneke
 

Artikeln skriven av Magnus Persson, 2020-11-27, 17:00