Inför matchen Charlton - Rochdale

League One: The Valley, tis 12 januari kl. 20:00

Ett prövat Charlton ställs inför nästa utmaning denna tisdagkväll. Bottenlaget Rochdale kommer på besök. Håller Bowyers humör? Gör spelarna ännu en loj insats?

Charltons säsong har trots de lovande tecknen med den nya ägaren och den hyfsade positionen före jul nu börjat spåra ur. Tränarens humör har visat sig på presskonferenser och alla möjliga ställen. Är vreden berättigad? Har Lee Bowyer tappat omklädningsrummet och spelarförtroendet helt? Det återstår att se. Något behöver åtminstone hända om laget inte ska rasa genom ligan. En bra start vore om spelarna visar vilja och det så berömda "passion". 

Bortalaget Rochdale gjorde en blytung insats senast mot formlaget Crewe. Kvällens besökare hämtade in ett 3-0-underläge och räddade en poäng. Nedflyttningsplatsen kallar dock fortfarande på dem, så allt borgar för en rejäl fajt på The Valley om några minuter.

Vem ställer Bowyer på banan ikväll då? Sju spelare saknas, så någon form av strategin "blanda och ge" lär väl upprepa sig. Håller som vanligt tummarna för att han ska hitta rätt den här gången.

Trolig laguppställning

Amos

Gunter
Pearce
Oshilaja
Maatsen

Forster-Caskey
Gilbey
Williams

Smyth
Millar
Aneke

Artikeln skriven av N-M Lundsgård, 2021-01-12, 19:42