Inför matchen Charlton - Plymouth

League One : The Valley , Lör 26/12 kl. 16:00

Mitt i allt julfirande skall det även spelas lite fotboll och för Charltons del innebär det match hemma på The Valley mot Plymouth Argyle.
Vi hoppas alla Charlton fans haft en bra julhelg, men nu på annandagen skall det även spelas lite ligafotboll och sydkustlaget Plymouth kommer till ett folktomt The Valley.
Charlton har ju haft 2000 åskådare på ett par matcher nu, men efter att smittspridningen åter ökar i Londontrakten så får man nu återigen spela inför tomma läktare, tråkigt såklart men vi håller tummarna nu på att vaccinet kan göra så att vi åter sakta kan återgå till det som vi tidigare tyckte tillhörde vår vardag och var normalt.

För Charltons del gäller detta att vinna matcher nu och sluta släppa in mål på övertid som mot Shrewsbury och senast mot Swindon, trots detta parkerar vi på en sjunde plats med någon match mindre spelad, men det gäller att inte tappa mark nu när flera matcher kommer att ställas in som det gör för Charlton som skulle spelat mot Peterborough på tisdag men den är inställd, så dagens match är ruggigt viktig för att vi skall hänga på i toppstriden.
Dagens motståndare hittar vi på en fjortonde placering just nu och efter att ha börjat säsongen starkt har man tappat lite på senaste tiden med bara en vinst på de senaste fem matcherna, men dock har man vunnit på The Valley i år då man vann i FA cupen med 0-1.

Status på skadefronten är att Paul Smyth kommer tillbaka efter sin skada och Albie Morgan efter sin isolering, men saknas gör fortfarande Andrew Shinnie, Ryan Innis, Alfie Doughty och Akin Famewo så det är återigen mittbackar vi saknar mest till dagens match.
Jag tror och hoppas Lee Bowyer och spelartruppen laddat upp ordentligt i julhelgen och tippar 2-0 vinst efter mål av Chuks Aneke ( superinhopparen ) och Marcus Maddison ( som tydligen inte tatuerat sig i julhelgen !? ) och det innebär i så fall att vi i alla fall firar nyår på kvalplats vilket känns ganska bra efter allt strul och sedan efter nyår drar det i gång igen direkt med två tuffa matcher mot Hull och Accrington så bara håll i er om ni vill vara med på resan mot The Championship !

God fortsättning på er alla Charlton vänner och gott nytt år.

COYR

Trolig laguppställning

Amos

Gunter
Pratley
Pearce
Maatsen

Gilbey
Watson
Forster-Caskey
Maddison

Washington
Bogle

Artikeln skriven av Magnus Persson, 2020-12-25, 12:00