Inför matchen Charlton - MK Dons

League One : The Valley, Ons 2 Dec kl. 20:45

Efter en riktigt stark insats senast mot Ipswich ställs nu Charlton mot MK Dons hemma på The Valley i kväll ! 

Det är toppen mot botten när Charlton möter MK Dons på The Valley, eller i alla fall fyran mot lag nitton i tabellen. Publiken får också komma tillbaka till The Valley i kväll och taket är då satt till 2000 åskådare och vi får hoppas att de får se en trevlig match med ett trevligt slutresultat.

Som vi vet har ju Charlton varit lite ojämna senaste tiden, men efter två halvknackiga insatser mot Gillingham och Burton så gjorde man en kanonmatch senast mot Ipswich, så förhoppningen är ju att man skall följa upp det i kväll och spela till sig tre nya poäng. Skall vi fortsätta att jaga en direktplats till The Championship så är det denna sortens matcher man bara skall vinna, framförallt hemma på The Valley.

På skadefronten så återkommer Akin Famewo och troligen även Conor Washington efter sina skador, Ian Maatsen är avstängd och på den negativa skadelistan hittar vi Paul Smyth, Jake Forster-Caskey, Ryan Innis och Alfie Doughty, medan Dylan Levitt och Deji Oshilaja är Coronaisolerade.

Men jag är som vanligt hoppfull och både tror och hoppas att detta är en mach vi kommer att vinna ganska enkelt, så tippar 3-1 efter mål av Chuks Aneke, Conor Washington och Albie Morgan.

COYR !

 

Trolig laguppställning

Amos

Matthews
Gunter
Pratley
Purrington

Morgan
Watson
Williams
Shinnie

Aneke
Washington

Artikeln skriven av Magnus Persson, 2020-12-02, 13:00