Inför matchen Bristol R - Charlton

League One : Memorial Stadium, Lör 16 Jan kl. 16:00

Det finns fortfrarande möjligheter till kval i vår! Jag försöker desperat ingjuta mod och hitta ljuspunkter, men negativa rubriker och forum är lätta att instämma med just nu. Senaste vinsten var före Lucia. I division tre. 

Kanske är det just inspirationen som saknas hos spelarna? Och som smittar av sig? Plus pandemin. Jag kan nånstans förstå det. Men det är ett jobb som ska göras! Som senast. 4-4 hemma mot ett lag som Rochdale är ju jättedåligt om man tänker efter. Charlton tog sig i kragen lite i andra halvlek men vad äär det här??

På lördag möter vi ännu ett i raden av dåliga lag (Bristol Rovers är ett mittenlag i den här serien sedan säsonger tillbaka) och hoppet är det sista som överger människan. Jag tycker potentialen hos Charlton är hög och det borde bara vara att "ta i" lite mer och också kanske "grisa" när det behövs så är man kandidater för direktuppflyttning till och med. Men då gäller det att sätta igång med det. NU! 

Charlton har en del skador och avstängningar, senast i raden Pearce. Självklart svårt att hitta tryggheten då. 
Dessvärre blir det bara att hoppas på nåt bättre framöver. Inspirationen tryter. Även hos mig och i den här rapporten. Vinst mot Bristol Rovers är ett måste. På alla sätt. Gör jobbet!  

Trolig laguppställning

Amos

Gunter
Oshilaja
Barker
Purrington


Forster-Caskey
Schwartz
Maatsen

Williams
Aneke
Millar

Artikeln skriven av Gunnar Persson, 2020-01-15