Inför matchen West Ham - Charlton

Engelska ligacupen: London Stadium, tisdag 15/9 kl. 20:30

Vi åker med DLR och Jubilee till London Stadium för en ”försäsongsmatch” mot West Ham!

Lee Bowyer är exalterad över att återvända till sitt forna lags marker för en match som mer eller mindre bör ses som en möjlighet att få speltid mot och svetsa ihop laget.

Charlton började säsongen på bästa sätt med vinst mot Crewe Alexandra med 2–0 – viktigt! West Ham gjorde det motsatta och förlorade mot Newcastle med 2–0.

För Charltons del så är årets andra omgång i ligacupen en fin möjlighet att njuta men framförallt en utmärkt möjlighet att lära sig då det inte hör till vanligheterna att möta ett lag från Premier League. Ett lag som troligtvis kommer ställa upp med bästa möjliga elva. Även ifall West Ham, likt Charlton, har det struligt på ägarsidan och som jag tror kommer spela i Championship nästa år så är det ett lag som har bra spelare. Spelare som kommer pressa hårt mot Charlton och det ska bli väldigt intressant att se hur Charlton hanterar Antonio, Haller, Bowen och nyförvärvet Souček. Antonio gjorde en makalös sommar och bidrog till att West Ham klarade sig kvar i PL – det kommer bli svettigt för Charltons försvar!

Charlton kommer enligt Lee Bowyer inte spela med samma lag som mot Crewe men kommer likväl ge allt för att vinna. Hur mycket har Charlton att sätta emot? Ja, det återstår att se. Hur som helst så är det viktigaste att få minuter i spelarna och komma starkare in i nästa ligamatch mot Doncaster på The Valley!

"Charlton are one of the sleeping giants of English football" - Josh Cullen1
COYR

Trolig laguppställning

Amos

Barker
Pratley
Oshilaja
Purrington

Williams
Forster-Caskey
Oztumer
Levitt

Aneke
Washington