Inför matchen Charlton - Hull

League One : The Valley , Sön 9/5 kl. 13:00

Då var vi framme vid sista omgången för säsongen 2020/21 och trots alla konstiga turer och motgångar har Charlton chansen att knipa en kvalplats i morgon eftermiddag.

Säsongen har ju som alla vet varit speciell för oss med konkurshot, ägarbyte och sedan även tränarbyte, men även om vi inte skulle nå kvalplatsen i morgon så kan vi nog alla vara överens om att kommande försäsong/säsong kommer att bli lugnare och stabilare, en som det verkar vettig ny ägare finns på plats (även om han är dansk !) och även en tränare som jag tycker imponerat på mig på ett positivt vis.

Men som alla vet finns ju chansen fortfarande att knipa sista kvalplatsen, hade vi bara spelat lite bättre hemma på The Valley eller inte släppt in mål på övertid mot typ Plymouth och Crewe så hade ju detta redan varit klart, men detta handlar om Charlton och när senast hade vi bara en helt vanlig säsong med en helt vanlig mittenplacering utan något att spela för, vem vet, men det måste vatit många år sedan i alla fall.

I morgon är det redan uppflyttade Hull som besöker The Valley och det är bara vinst som gäller och det gärna med ett par mål då vi har lite sämre målskillnad, men vinst måste det bli, men som alla vet är det är ju alltid lite lurigt att möta ett lag som inte har någonting att spela för.
Men det gör även våra konkurenter om kvalplatsen då Portsmouth möter Accrington och Oxford spelar mot Burton, låter kanske lite enklare, men vi skall i alla fall veta att både Burton och Accrington har bra form och vill förhoppningsvis avsluta snyggt.

Men vi får vänta med facit till i morgon vid ca kl 1500, men drömscenariot är ju att vi på något vis reder ut det i morgon och sedan till slut hamnar i kvalfinal mot Sunderland på Wembley, men vi skall inte gå händelserna i förväg utan först och främst gäller det att vi vinner hemma mot Hull och det tror jag att vi gör, vilket gör att jag tippar seger med 2-0 efter två nickmål av Jayden Stockley.

Våga vinn Charlton !

Trolig laguppställning

Amos

Matthews
Inniss
Famewo
Purrington

Millar
Gilbey
Watson
Morgan
Maatsen

Stockley

Artikeln skriven av Magnus Persson, 2021-05-08, 10:00