Inför matchen Fulham - Charlton

Championship: Craven Cottage, lör 5/10 kl. 13:30

Dags för Londonderby, denna gång mot västra Londons Fulham. Det lär bli en riktigt svår bortamatch för vårt Charlton.

Den relativt korta bortaresan för alltså Charlton till Craven Cottage, beläget precis invid Themsen. Självfallet på norra sidan, och ska man dra någon jämförelse kanske man kan säga att det rör sig om Londons motsvarighet till Örjans vall. Det går dock antagligen inte att få lika goda våfflor på Craven Cottage som i S:t Örjans stuga.

Fulham mot Snyggham (läs: Charlton) alltså, och en match som ser ut att bli riktigt tuff för Lee Bowyer och gänget. Motståndarnas tränare är också en gammal akademispelare från SE7, välbekante Scott Parker, som fått uppdraget att reda ut det nyligen nedflyttade Fulhams situation. Än så länge går det skapligt, med en femteplats i ligan och vind i seglen på sistone, obesegrade senaste fem.

Som bekant har Addicks däremot haft det lite knackigt, med tre förluster på senaste fem. Skadeläget ser allt värre ut för Bowyer, även om det ännu finns en hyfsat stabil grund att stå på. Det blir spännande att se om det går att plocka några poäng på Craven Cottage denna lördag. Senast det hände var 2005, och senaste vinsten kom så nyligen som 1986. Dags att blåsa bort det spöket!
 

Trolig laguppställning

Phillips

Oshilaja
Lockyer
Pearce
Sarr

Cullen
Pratley
Williams

Gallagher

Aneke
Leko

Artikeln skriven av N-M Lundsgård, 2019-10-04, 21:23