Inför matchen Charlton - West Bromwich

Championship : The Valley , Lör 11/1 kl. 16:00

Det blåser nya positiva vindar runt The Valley efter att de nya ägarna kommit in och förhoppningsvis kommer detta att smitta av sig på ledningen och laget på plan i dagens match mot West Bromwich.

Efter en tung period med dåliga resultat och otroligt många skador blåser det nu i början på det nya året positivare vindar, dels för att de nya ägarna kommit in och gett hopp till alla runt laget plus till alla supporters.
Sedan börjar ju skadeläget se lite bättre ut och det ryktas om att Jonny Williams, Tomer Hemed, Chuks Aneke och Jake Forster-Caskey kommer att börja matchen som avbytare, så även på detta plan börjar det se lite ljusare ut.

Årets första ligamatch blir tuff då vi ställs mot West Bromwich hemma på The Valley, ett West Brom som jag tror tar steget tillbaka till Premier Leauge senare i vår, tillsammans med antingen Leeds eller Fulham.
West Brom har ett riktigt bra lag och även om de på senaste tiden spelat lite sämre så tror jag att man har truppen för en lång och tuff serie, men bara för dett är ju inte vårt Charlton chanslösa.

Jag hoppas att Conor Gallagher kan komma tillbaka till höstformen och att Aston Villa lånet Andre Green är en spelare som kan lyfta laget. En annan spelare som ser spännande ut är Josh Davison (20 år), som tyvärr ännu inte gjort något mål, men som gått in som ensam forward när alla andra varit skadade och spelat ett mycket moget spel där man varit nära att näta ett par gånger, så kanske det kommer i eftermiddag !?

Jag tror att ett välfyllt The Valley kommer gjuta mod i Charlton elvan på plan och tippar 2-2 efter mål av Josh Davison och Andre Green.

COYR !

Trolig laguppställning

Phillips

Lockyer
Oshilaja
Sarr

Matthews
Pratley
Gallagher
Morgan
Purrington

Green
Davison
 

Artikeln skriven av Magnus Persson, 2020-01-11, 11:00