League One: Abax Stadium , Lör 26/1 kl 16:00
 0 - 0  (0 - 0)
Domare: David Webb
Publik: 9002

Charlton gjorde återigen en gedigen insats, men trots detta blev det bara en poäng borta mot Peterborough.

Charlton spelade 0-0 i toppmötet borta mot Peterborough och det är väl ett resultat man inte skall vara alltför missnöjd med, men med en missad straff i slutet på matchen och ett flertal bra chanser till att vinna matchen så känns det kanske inte helt okej med bara en inspelad poäng.

Som väntat fick Lee Bowyer ändra spelsystem då man bara hade en forward att tillgå till denna match, Karlan Grant fick spela ensam forward i ett 4-3-2-1 system där Jonny Williams och Ben Reeves opererade bakom Grant. Frågan är sedan om detta var Karlan Grants sista match i Charlton tröjan då det ryktas om att ett bud från Huddersfield är accepterat och det innebär ju i så fall att nya forwards måste fixas in under veckan då ju Lyle Taylor är avstängd två matcher till och Igor Vetokele inte är spelklar efter sin skada. Som supporter kan man ju bra invänta vad som händer, men dessa rykten brukar ju stämma så troligen lär inte Karlan Grant spela i kommande match med Charlton och om han sedan håller Premier Leauge klass kan ju också diskuteras!

Matchen mot Peterborough var en jämn kamp i första halvlek där det var mycket fight och lite målchanser, bägge lagen försökte ösa på framåt men båda försvaren var stabila och stod emot bra, så därför var det logiskt med 0-0 i paus. I andra halvlek blev det mer och mer Charlton där man spelade riktigt bra och dominerade spelet långa stunder, dock utan att kunna trycka in något ledningsmål. Bästa chansen kom med ca 10 minuter kvar att spela då Josh Cullen blev fälld och efter en viss tvekan pekade rutinerade David Webb på straffpunkten. Fram stegade Karlan Grant och sköt en mycket svag straff som målvakten enkelt räddade, så i stället för att lämna Charlton som hjälte så blir det i stället lite syndabocks varning.

Men laget gjorde vad de kunde i denna match och försökte allt för att vinna och även de 2531 röststarka Charlton fansen gjorde allt för att sjunga fram sitt lag, dock räckte detta bara till en poäng denna gången, men till helgens match mot Fleetwood Town hoppas man på en trea i stället, detta kanske med två nya forwards i startelvan !?