League One: Keepmoat Stadium , Lör 2/3 kl 16:00
Resultat: 1 - 1  (0 - 0)
Domare:Ben Toner
Publik: 8385

77, Mallik Wilks 72, självmål

Charlton spelade 1-1 borta mot Doncaster och detta var en match som man både kunde vunnit, men även förlorat !

Två lag på kvalplats stötte på varandra i lördagens kamp och Charlton som var fem poäng före Doncaster fick med sig ett 1-1 resultat i en match som vi både kunde vunnit då Charlton var det klart bättre laget i första halvlek, men även förlorat då hemmalaget var vassa i slutet på matchen.
Lee Bowyer hade gjort två byten sen vinsten mot AFC Wimbledon där Krystian Bielik och Igor Vetokele gick in i startelvan och Mark Marshall och George Lapsile droppade till en start på avbytarbänken.

Charlton startade matchen bra och var det klart bättre laget i första halvlek, men trots sitt övertag kunde man inte skapa så vassa chanser som man hoppats de skulle göra, så ställningen var 0-0 i paus på Keepmoat Stadium.
Spelet jämnade sedan ut sig i andra halvlek och även om Doncaster var klart bättre i andra halvlek så var även bortalaget bra med i matchen.
Efter 70 minuters spel var nog många beredda på att skriva ner 0-1, men Lyle Taylor fick se sitt skott träffa ribban.
Men det skulle bara dröja två minuter till första målet och det var efter en hörna där bollen hamnade hos Josh Cullen som sköt via en hemmaspelare och in i mål till 0-1.
Dock blev gjädjen kortvarig då Doncaster kvitterade till 1-1 i 77 minuten genom Mallik Wilks

Efter kvitteringen var det sedan två lag som jagade ett segermål, där Doncaster var det lag som kom närmast en seger.
Bland annat nickade man in bollen på övertid, men linjedomaren vinkade direkt för offside och huvuddomaren dömde bort detta mål.
Staben runt hemmalaget var vansinniga och menade att det var helt fel , men Lee Bowyer tyckte det var ett korrekt domslut, själv har jag sett situvationen och där var det inte enkelt att se om det var offside eller inte !

Nu väntar två hemmamatcher mot Portsmouth och Burton, så en dröm vore ju sex poäng i dessa två matcher och att andraplacerade Barnsley som är tio poäng före oss kanske tappar ett par pinnar, men svaret på detta vet vi ju först på lördagskvällen 16/3, men spännande avslutning i jakten på direktplatser och kvalplatser lär det bli enda in i sista omgången i maj månad.