League One: Bloomfield Road , Lör 8/12 kl 16:00
Domare: Tont Harrington
Publik: 3024

16, Armand Gnanduillet 55, Joe Aribo
87, Nathan Delfouneso

Regnet det bara öste ner, men det blev match på Bloomfield Park och tyvärr var det hemmalaget Blackpool som vann med 2-1.

Lee Bowyer hämtade pris som november månads manager under fredagen men det hjälpte föga under lördagen då Charlton förlorade borta mot Blackpool med 2-1.
Vädergudarna visade sig från sin sämsta sida, där det dels regnat mycket under veckan och sedan fortsatte detta under hela lördagen så det var inga bra förhållande för att spela fotboll.
Toby Stevenson spelade sin första match från start och ersatte Naby Sarr, i övrigt mönstrade Lee Bowyer samma lag som besegrade Burton Albion i förra omgången.

Charlton började matchen mycket bra och trots usla förhållande försökte man spela fotboll, där hemmalaget Blackpool mest försökte slå långa bollar, men efterhand som matchen gick så kom Charlton in i hemmalagets trall med att slå dessa långbollar.
Som om inte vädret var skit så gjorde också Blackpool 1-0 i 16:e minuten genom Armand Gnanduillet, inte direkt rättvist, men ofta är ju fotbollen på detta viset.
En situvation som det snackades mycket om efter matchen var den då hemmalagets lagkapten Curtis Tilt brottade ner Lyle Taylor när han snurrat upp Tilt, men domaren visar inget gult kort till Tilt som redan hade ett gult kort och som i så fall skulle blivit utvisad redan i första halvlek !
Lee Bowyer diskuterade saken med tredje domaren som trodde att han inte visade gult kort för att han redan hade fått ett, men spelar detta någon roll !?
Sedan tyckte även hemmatränaren att det var ett solklart kort, vilket i och för sig inte gör att man mår bättre.

I andra halvlek försöker återigen Charlton få i gång sitt spel och man knackar boll bra trots underlaget och dominerar långa stunder och redan i 55:e minuten kvitterar man där Karlan Grant spelar fram Joe Aribo som trycker in 1-1.
Charlton fortsätter efter detta att trycka på och kör för en seger, närmast kom man när Mark Marshall spelade in en boll i Blackpools straffområde där många tyckte att backen Ben Heneghan tryckte bort bollen med handen !
Återigen friade domaren och Lee Bowyer var inte direkt nöjd med domare Tony Harringtons insats efter matchen och det med rätta.
Som om inte detta var nog så fick hemmalaget utdelning på en av sina långa bollar, då inhoppande Nathan Delfouneso snurrade upp Jason Pearce och snyggt placerade in 2-1 målet i 87:e minuten.
Detta var en match vi absolut inte skulle förlorat och skall man vara med i toppen får man inte förlora denna sortens matcher som man dominerar och borde vinna.
Nu är det nya tag som gäller och redan i kväll är det ny match borta mot serieledande Portsmouth, så kom igen Charlton !