Inför matchen Gillingham - Charlton

League One: Prestfield Stadium , Lör 27/4 kl 16:00

Då var det två matcher kvar av säsongen och i vår sista bortamatch ställs vi mot grannen i öster Gillingham FC.

Efter den snöpliga förlusten borta mot Oxford är det nu bara kvalspel som Charlton kan nå och se fram emot, men man funderar ju i bland hur det skulle varit om Karlan Grant inte blivit såld i januari, hade vi då kanske varit uppe på topp två plats nu !?
Ingen som vet, men återigen funderar man hur klubben styrs, eller inte styrs för klubbens bästa när vi säljer vår bästa måskytt och inte ersätter honom men någon som går in i en startelva när vi ligger i ett fantastiskt bra läge att ta en plats för direktuppflyttning !

Nu spelar vi bara för en placering och jag vet att Lee Bowyer gärna ser oss komma trea eller fyra för att få hemmaplansfördel i andra kvalmatchen, om det sedan lyckas i detta getingbo återstår att se.
Men kvar att spela är nu två matcher mot Gillingham och Rochdale, där det finns ganska stor chans att vi plockar sex poäng och gör vi det finns också stor chans att komma trea eller fyra till slut.

På skadefronten inför Gillingham matchen finns inga större problem, men Patrick Bauer, Krystian Bielik, Lyle Taylor och Jonny Williams är alla lite småskadade och kanske får vila !?
På plusfronten finns att både Lewis Page och Jake Forster-Caskey spelade 60 minuter i en U23 match i går eftermiddag, så på skadefronten kan vi inte klaga för mycket just nu.
Jag tror på en ny vinst och tippar vinst med 0-2 efter två mål av Igor Vetokele.

Trolig laguppställning

Phillips

Dijksteel
Sarr
Bauer
Purrington

Aribo
Cullen
Reeves
Williams


Taylor
Vetokele
 

Artikeln skriven av Magnus Persson, 2019-04-26, 12:00