Inför matchen Doncaster - Charlton

Kvalmatch 1: Keepmoat Stadium , Sön 12/5 kl 13:15

Då var det tid för lite kvalspel till The Championship, där vi i semifinalen om en plats på Wembley ställs mot Doncaster Rovers.

Charlton har varit klara för kval ganska länge, men för våra motståndare på söndag Doncaster blev det klart först i sista omgången då även Peterborough hade bra läge att plocka sjätteplatsen.
Men nu blev det Doncaster och första matchen spelas borta på söndag på Keepmoat Stadium, en match som lär bli svår då ju inte Doncaster har någon direkt press på sig då man halkade in på sista kvalplatsen och troligen bara ser det som en bonus i slutet på säsongen.

Charlton har ju varit stabila en längre tid och det är väl bara bortaförlusten mot Oxford som är enda plumpen under vårsäsongen.
Hela laget har spelat bra, Dillon Phillips har varit stabil i boxen, backlinjen med våra giganter Patrik Bauer och Naby Sarr har varit gigantiska i många matcher, mittfältet har varit kreativt och bra både framåt och bakåt, sedan har vi ju även Lyle Taylor framåt som imponerat stort.
Men nu är ju Igor Vetokele skadad och tveksam till spel, så just i anfallet är väl kanske i så fall vårt enda lilla problem inför kvalet.

Tittar vi på matcherna i ligan mot Doncaster spelade vi 1-1 borta ( mersmak för Doncaster ) och sedan vann Charlton enkelt på The Valley med 2-0.
Jag tar gärna repriser på dessa resultat i kvalmatcherna och kommer vi att fortsätta spela så bra som vi gjort stora delar efter nyår har jag svårt att se att vi inte skall stå som vinnare i denna kvalsemifinal, men då krävs också en 100% insats från alla på planen.

COYR
 

Trolig laguppställning

Phillips

Dijksteel
Bauer
Sarr
Purrington

Cullen
Bielik
Aribo
Morgan

Taylor
Parker

Artikeln skriven av Magnus Persson, 2019-05-10, 12:00