Inför matchen Doncaster-Charlton

League One: Keepmoat Stadium , Lör 2/3 kl 16:00

Charlton fortsätter sin jakt på en kvalplats och på lördag möter man ett jagande Doncaster som också är sugna på lite kvalspel framåt vårkanten.

Förra helgen blev det en otroligt skön seger borta mot AFC Wimbledon efter segermål i slutminuten av Igor Vetokele som nickade in 1-2 målet efter en häftig Charlton press i slutet på matchen.
Det innebär en femteplats just nu, fem poäng före morgondagens motståndare Doncaster som ligger på sista kvalplatsen, så vid rätt resultat i morgon så ligger Charlton riktigt bra för att plocka en av kvalplatserna.
Just nu är det tolv matcher kvar att spela, så varje match är otroligt viktig nu i jakten på en plats på Wembley i maj månad.

Charltons problem senaste tiden har ju varit det offensiva spelet och målskyttet efter att Karlan Grant lämnade för spel i Huddersfield, ingen har ännu mantlat denna plats och även om Igor Vetokele gjorde mål senast så har det varit skralt med målskyttet över lag.
Senast mot AFC Wimbledon spelade Lyle Taylor ensam forward, men det funkade inte riktigt så frågan är om inte Lee Bowyer kommer att ändra till ett 4-4-2 system !? 
Annars har det varit lite sjukdomar i truppen, men om vi har fått rätt information så skall nog alla vara tillbaka i speldugligt skick till morgondagens match, så Lee Bowyer lär ha lite att tänka på under dagen.

Charlton är starka bakåt, så jag tippar en 0-1 seger med Lyle Taylor som målskytt.

COYR

 

Trolig laguppställning

Phillips

Solly
Bauer
Sarr
Purrington

Cullen
Bielik
Aribo
Williams

Vetokele
Taylor
 

Artikeln skriven av Magnus Persson, 2019-03-01, 12:00