Inför matchen Charlton - Luton Town

League One: The Valley, lör 13 april kl 16:00

En riktig toppmatch väntar på The Valley denna lördag. Överraskningslaget tillika serieledarna Luton Town kommer på besök. En av fem mycket viktiga kvarvarande matcher för hemmalaget.

Säsongen börjar leda mot sitt slut och vårt Charlton har spelat riktigt fint på sistone. Senaste förlusten kom för över två månader sedan, och det enda på förhand riktigt svåra laget kvar att möta är det som åker ner från strax norr om London imorgon. Luton Town har överraskat många med sina bländande resultat den här säsongen och hoppas nu kunna säkra ligasegern före Sunderland. Samtidigt har Charlton bara fyra poäng upp till andraplatsen, medan risken att trilla ur playoffzonen ser allt mindre ut.

Allt att spela för denna lördag alltså, och lite flyt med laguppställningarna. Lutons (och ligans) bäste målgörare James Collins kommer inte att vara med efter två gula kort i förra matchen. Däremot spelar antagligen sonen till en gammal Charlton-trotjänare, nämligen Rob Lees (298 matcher för Addicks) pojke Elliott Lee (10 mål för Luton den här säsongen).

Hemmalaget lär återgå till en laguppställning lik den som spelade förra helgen, även om någon av de som visade framfötterna mot Wycombe säkerligen får chansen även mot Luton. Tre poäng är av yttersta vikt i alla matcher nu, och sen är det bara att hoppas att resultaten inte går Sunderlands väg. 

Trolig laguppställning

Phillips

Solly
Bauer
Sarr
Purrington

Aribo
Cullen
Reeves

Williams

Taylor
Vetokele

Artikeln skriven av Nils-Martin Lundsgård, 2018-04-12, 22:59