Inför matchen Charlton - Bradford

League One: The Valley , Lör 30/3 kl 16:00

Charlton fortsätter jakten på en bra placering och på lördag hoppas vi på tre nya friska pinnar när jumbon Bradford City gästar The Valley.

Då var det åter tid för lite ligafotboll efter landslagsuppehållet och för Charltons del ställs man mot Bradford City som ligger jumbo just nu hemma på The Valley.
Allt annat än tre poäng vore en missräkning, men som det är nu så slåss Bradford för sin överlevnad i Leauge 1, så det lär säkert bli en tuff uppgift.
Vad som ställer till det lite är att Krystian Bielik kom tillbaka från Polen med en trasig ankel som håller honom borta i alla fall från matchen i morgon, men på pluskontot finns att Jonnie Williams är tillbaka efter sin skada och att Jake Forster-Caskey börjat träna efter sin långtidsskada, men där dröjer det nog npgra veckor innan han kan spela igen.

Som det ser ut nu lär det bli kvalspel i maj då vi har bred marginal både uppåt och neråt med 10 matcher kvara att spela, skall vi ha den minsta chans att plocka in på lagen ovanför oss som slåss om andraplatsen (Barnsley, Sunderland och Portsmouth) så gäller det nog att vinna resten av matcherna och inte ens det är säkert att det räcker ?
Men som Lee Bowyer säger, så är det fjärde platsen de siktar in sig på nu , vilket skulle ge hemmaplans fördel i andra kvalmatchen i så fall, men vi får börja med i morgon att plocka tre poäng av Bradford !
 

Trolig laguppställning

Phillips

Solly
Bauer
Pearce
Purrington


Cullen
Reeves
Aribo
Williams

Taylor
Vetokele
 

Artikeln skriven av Magnus Persson, 2019-03-29, 12:00