Inför matchen Charlton - Bristol

League One: The Memorial Stadium, Lör 16/3 kl 16:00

Charlton har en otroligt bra form just nu och play-off kommer allt närmare! Bristol å sin sida har bra form med tre raka vinster.

Charlton har som sagt en fin form och laget har bara förlorat en gång sedan 1/1 - 19 (mot Fleetwood 2/2). Charlton åker till ”Memorial Stadium” för att lura piraterna av skeppet och därmed spela till sig en ny vinst (2-1 kanske, det blir i så fall den tredje raka). När lagen möttes på The Valley senast så vann Charlton med 3-1. Sett över tid så är detta 63e mötet i ordningen: Charlton har vunnit 23 och Bristol 22.  
 
Charlton dras som vanligt med flera skador. Jason Pearce kommer säkerligen börja på bänken men kan tänkas hoppa in. Krystian Bielik och Joe Aribo finns nog inte ens med på bussen (flyget?) till Bristol. Bielik skadade sig mot Portsmouth och Aribo är enligt utsago sjuk. Vidare så är Williams, Page och Foster-Caskey borta. Det är med andra ord tunga avbräck men vi kan ju hoppas på att alternativen till spelarna ovan är taggade och levererar ännu en vinst hem till The Valley!

Trolig laguppställning

Phillips

Solly
Bauer
Sarr
Purrington

Cullen
Reeves
Lapslie

Fosu

Parker
Taylor

Artikeln skriven av Victor , 2019-03-16