Inför matchen Rochdale - Charlton

League One: Spotland, Lör 27 okt kl 16:00

Charlton åker till Rochdale för att försöka hitta formen igen. Det blir dessutom finbesök på läktaren när Swedish Addicks gör sin årliga resa.

Som synes på den smått aggressiva bilden kommer ett gäng glada svenska Charltonfans på besök till Spotland och hoppas få bevista en Charltonseger. Det har varit lite tunt med poängen i oktober, vilket är ett orosmoln. Mot Oxford hemma i tisdags blev det förvånande nog bara oavgjort och lagets styrka kan ifrågasättas. Förhoppningsvis roterar Bowyer tillbaka laget till en starkare uppställning än i tisdags, särskilt om Vetokele är tillbaka från skada.

Rochdale håller sig ovanför nedflyttningsplats, vilket är bättre än förra året, men det bör ändå vara Londonlaget som har övertaget. Lancashire-laget är dock alltid svårt att avskriva helt och hållet, vilket inte minst syntes i förra årets sista match, när canceröverlevaren Joe Thompson räddade kontraktet genom sitt 1-0-mål.

Det blir spännande att se vad våra svenska ultras kan åstadkomma från läktaren imorgon för att säkra de tre poängen! Jag själv tror att det blir en tuff och tajt match, men att Charlton går segrande därifrån med 2-1.

Trolig laguppställning

Steer

Dijksteel
Bielik
Pearce
Solly

Aribo
Cullen
Reeves

Ward

Grant
Taylor

Artikeln skriven av Nils-Martin Lundsgård, 2018-10-26, 16:13